MENÜ

Constant Galatasaray ile temasa geçti

Bordo-Mavililer, adı Galatasaray'la anılan Kevin Constant için Sarı- Kırmızılılar'la temasa geçti. Trabzon Yönetimi'nin, bu konuda ortak zeminde buluşma teklifi sunduğu öğrenildi.

Constant Galatasaray ile temasa geçti

Trabzonspor ile yolları ayırması kesinleşen Constant’ın adı son dönemlerde Galatasaray ile anılmış, deneyimli yıldızın menacerlerinin Sarı-Kırmızılı kulüp ile görüştüğü iddiaları ortaya çıkmıştı. Bu iddialar her iki taraf cephesinden de yalanlanmadı.

Karadeniz ekibinin Constant’ın satışına çok sıcak baktığı ve Galatasaray’dan gelebilecek bir teklifi değerlendirebileceği ihtimaller dahilindeydi. Ancak Fırtına, yıldız futbolcunun menacerlerinin yaptığı hamlelere çok kızdı ve Galatasaray’a mesaj yolladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Galatasaray yönetiminin etkili ismi Abdurrahim Albayrak’ı aradığı ve “Bu oyuncuyu isterseniz her türlü görüşmede kolaylık sağlarız. Fakat bizim kulağımıza gelen bazı haberler var...

Menacerler, ‘Biz Trabzon’dan alacağımızı bahane edip bonservissiz geliriz, siz de imza parası verirsiniz’ diyormuş. Bu, her iki kulübün parasına da, dostluğuna da yazık. Eğer böyle bir temasınız olacaksa bizim yöneticilerimizle temas kurun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Napoli sonrası kadro dışı kaldı

Deneyimli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Napoli maçında teknik direktör Ersun Yanal’ın kendisini görevlendirmemesine tepki göstermişti. Constant, Twitter hesabından soyunma odasındaki fotoğrafını paylaşarak, ‘Benim burada ne işim var?’ şeklinde bir ifade kullanmıştı. Constant, bu hareketin ardından kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ