MENÜ

Antalyaspor sonuç odaklı oynayacak

Denizlispor galibiyetiyle zirve yarışını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik patronu Yusuf Şimşek, "Eleştiriye sonuna kadar açığız ama bu saatten sonra bizden mükemmel futbol beklenmesin, çünkü sonuç oyunu oynayacağız" dedi.

Antalyaspor sonuç odaklı oynayacak

PTT 1. Lig'de bitime 7 maç kala Süper Lig hedefini devam ettiren Antalyaspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek, eleştirilere açık oldukları ancak bundan böyle iyi futboldan ziyade sonuç odaklı oyun oyanayacaklarını dile getirdi. Artık mükemmel futbolun yerini puan alınacak oyuna dünüşmeye başladığını ifade eden genç teknik adam, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Denizlispor maçının hem rakipleri hem de kendileri açısından kritik bir maç olduğunu vurgulayan Şimşek, "Zor bir maçtı ama tecrübemizle galip gelmeyi başardık. Nasıl oynayacağımızı futbolcu kardeşlerimizle bir hafta boyunca konuşmuştuk. Futbolcularımız da eksiksiz üzerlerine düşeni yaptı ve galip geldik" yorumunu yaptı.

'Rotasyonlar devam edecek'

Bundan sonraki maçları sonuç odaklı oynayacaklarını dikkat çeken Şimşek, "Bundan sonra bizim her maçımız sonuç almak için olacak. Bu saatten sonra kimse iyi futbola puan vermeyecek. Alacağımız 3 puanlar bizi hedefe taşıyacak" diye konuştu. Takımda rotasyon yapmaya devam edeceğinin altını çizen Kırmızı-Beyazlı çalıştırıcı, tüm futbolcuları hazır tutmak için kadroda sürekli değişikliğe gideceğini kaydetti.

'Güzel futbol değil, sonuç'
Şimşek, ligi ikinci tamamlamak istediklerine işaret ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu süreçte eleştiri olacak. Eleştiriye sonuna kadar açığız ama bu saatten sonra bizden mükemmel futbol beklenmesin, çünkü sonuç oyunu oynayacağız. Kimse bizi sevmek zorunda değil. Antalyaspor’un menfaatleri ve başarısı için buradayız. Eleştirilerde de seviyeli olunması gerektiğini düşünüyorum."
AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ