MENÜ

Semih-Chedjou kupada test edilecek

Hamza Hamzaoğlu, lige verilen arada sıkıntıları da çözmeye çalışıyor.

Semih-Chedjou kupada test edilecek

Hamza Hamzaoğlu, lige verilen arada sıkıntıları da çözmeye çalışıyor. Özellikle savunma konusunda oyuncularına uyarılarda bulunan Hamzaoğlu, defansın ortasında eski ikilisi Chedjou ve Semih Kaya’ya dönmeye hazırlanıyor. Semih’e, sakatlığını atlatmasına rağmen maç eksiği sebebiyle yakın zamanda şans veremeyen tecrübeli çalıştırıcı, ligdeki Trabzonspor sınavı öncesi kupada oynanacak Manisaspor mücadelesinden en iyi şekilde faydalanmak istiyor. Hamzaoğlu’nun, Manisa önünde az da olsa bu ikiliyi birlikte oynatmayı planladığı, buradan çıkacak sonuca göre Trabzon maçı öncesi savunmadaki son kararını vereceği bildirildi.

Manisa mesaisi bugün başlıyor

Sarı-Kırmızılılar’da iki günlük izin bugün sona erdi. Uzun bir aranın ardından hafta sonunu tatil yaparak geçiren Galatasaraylı futbolcular, Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Manisaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam başlayacak. Sahasındaki ilk maçı 4-0 gibi net bir skorla geçen Aslan’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Trabzon mücadelesini düşünerek, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Goran Pandev’in keyfi yerinde

Sezon başında Napoli’den alınan Goran Pandev, performansıyla hayal kırıklığı yaratsa da, halinden son derece memnun gözüküyor. Sarı-Kırmızılılar’dan bu sezon için yıllık 2 milyon 400 bin Euro kazanan ve alacaklarını da şu ana kadar tahsil eden Pandev, önümüzdeki sezon da Genoa’nın yolunu tutacağı için çok mutlu. 31 yaşındaki Makedon forvet, şu ana kadar 13 maçta forma giydi ve attığı 7 golün hepsini de Türkiye Kupası’nda ağlara yolladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ