MENÜ

Başkan Gencer: İhanet etmek istemiyoruz

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, alınan sonuçlar üzerinden yönetiminin eleştirilmesinin kulübe zarar verdiğini söyledi. Şehir olarak takıma destek olunması gerektiğini belirten Başkan Gencer, "Saha dışındaki konuları konuşmak kulübe zarar vermekten başka işe yaramaz. Bizi istemeyenlere sesleniyorum. Biz Antalyaspor'a ihanet etmek istemiyoruz. Sonuna kadar Süper Lig'i kovalayacağız" dedi.

Başkan Gencer: İhanet etmek istemiyoruz

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Antalyaspor’da asbaşkan Mehmet Aygün’ün geçen haftaki istifasının yankıları sürüyor. Başkan Gencer, yönetimin ve kulübün sürekli eleştirilmesinin takıma zarar verdiğini söyledi. Başta taraftarlar olmak üzere tüm kentin takımına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Gencer, "Saha dışındaki konuları konuşmak kulübe zarar vermekten başka işe yaramaz. Bizi istemeyenlere sesleniyorum. Biz Antalyaspor’a ihanet etmek istemiyoruz. Ne olursa olsun sonuna kadar Süper Lig’i kovalayacağız. Son haftalarda rüzgar bizden yana esmeye başladı. İki maçtır deplasmanda galip geliyoruz. Arada kendi sahamızda aldığımız bir yenilgi var. Ancak Denizlispor galibiyetini çok anlamlı buluyorum" ifadesini kulandı.

'Sürprize açık bir lig'

Denizli’de ölüm-kalım maçı oynadıklarını ve yollarına devam ettiklerini belirten Gencer, "Aldığımız galibiyet yolumuza devam etmek istediğimizin en büyük göstergesidir. İnşallah bir daha kazaya uğramayız. Her türlü sürprize açık bir ligde oynuyoruz. Geçen hafta takımlar bize çalışmamış olsa da biz kendimize çalışmış olduk. Umarım önümüzdeki haftalarda istediğimiz sonuçlar ortaya çıkar ve hedeflediğimiz noktaya ulaşmış oluruz" diye konuştu. Antalyaspor’un, bu hafta Cumartesi günü Giresunspor ile oynayacağını da hatırlatan Başkan Gencer, rakibin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, mutlak kazanmak için sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ