MENÜ

Bandırmaspor emaneti geri aldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, 23 hafta sahip olduğu liderliği önceki hafta Göztepe'ye bırakan Bandırmaspor, dün oynanan müsabakaların sonuçlarına göre zirveyi yeniden ele geçirdi.

Bandırmaspor emaneti geri aldı

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, kulübün kuruluşunun 50’inci yılında şampiyonluğu kazanarak PTT 1. Lig’e çıkmayı hedefleyen Bandırmaspor, sahasında İnegölspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Önceki hafta, Bandırma ekibinin 23 hafta süren liderliğini son veren Göztepe ise deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile 1-1 berabere kalarak önemli 2 puan kaybetti.

Bu sonuçlarla Bandırmaspor, bir hafta aradan sonra zirveye tekrar kurularak sezonun bitimine 3 hafta kala avantaj elde etti.
Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, 23 hafta sonra kaybettikleri liderliği geri aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, bu hafta sonunda deplasmandaki Sarıyer maçını kazanmaları halinde PTT 1. Lig’e çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi.

Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve Bandırma halkının mutlu son için gün saydığını dile getiren Çapanoğlu, kulübün 50’nci yılını şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini kaydetti.

Grupta 61 puanla zirvede yer alan Bandırmaspor, son 3 haftada Sarıyer (deplasman), Hatayspor (iç saha), Altay (deplasman), 60 puana sahip takipçisi Göztepe ise Gümüşhanespor (iç saha), Kırklarelispor (iç saha), Nazilli Belediyespor (deplasman) ile karşılaşacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ