MENÜ

Eyvah! Melo'ya talip var

Sezon sonunda Benitez'le yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli'de, takımın başına büyük ihtimalle Spalletti geçecek. İtalyan hocanın yönetime sunduğu transfer listesinde ilk sırada yer alan iki oyuncudan biri ise Felipe Melo!

Eyvah! Melo'ya talip var

Bir gün Sneijder, bir gün Muslera, bir diğer gün Bruma derken, Galatasaray’ın yabancılarına her geçen gün yeni bir talip çıkıyor. Bunlardan sonuncusu ise Felipe Melo. Geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından geri dönüş için fizik tedavi çalışmalarına devam eden Brezilyalı futbolcu için önemli bir iddia ortaya atıldı. Napoli’yi mercek altına alan İtalyan medyası, sezon sonunda Rafael Benitez’le yolların ayrılacağını yazdı. İspanyol teknik adamın da bu durumdan haberdar olduğu ve duyduğu rahatsızlık nedeniyle istifaya hazırlandığı belirtildi. Benitez’in yerine düşünülen antrenör ise Luciano Spalletti. İtalyan teknik adamla, Napoli Başkanı Di Laurentis arasındaki görüşmeler başladı bile. Hatta son görüşmede, Spalletti’nin başkana bir transfer listesi sunduğu öğrenildi. Bu listenin tepesinde yazan iki isimden
biri de Felipe Melo. Spalletti’nin istediği diğer oyuncunun Hulk olduğu belirtiliyor.

İnler-Melo takası mı?

Melo’ya talip çıkması, Galatasaray cephesinin hiç de hoşuna gidecek gibi görünmüyor. Çünkü Brezilyalı futbolcu, yeni sezon planlarında çok önemli bir yer tutuyor. Taraftarın şu sıralarda Muslera ve Sneijder’le birlikte en sevdiği futbolcu olan Melo’nun, olası bir transfer teklifinde nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu. Haberde ayrıca Galatasaray’ın çok istediği Gökhan İnler’le Melo’nun takas edilme ihtimalinin bulunduğu, ancak Napoli cephesinin bu değişime sıcak bakmayacağı da belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ