MENÜ

Düzcespor 3. Lig'de

Düzcespor, BAL'ın son haftasında sahasında Avcılar Belediyespor'u yenerek, 5 yıl aradan sonra Spor Toto 3. Lig'e yükseldi.

Düzcespor 3. Lig'de

Düzcespor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) son haftasında karşılaştığı Avcılar Belediyespor’u 1-0 yenerek, 5 yıl aradan sonra Spor Toto 3. Lig’e yükseldi.

Ligde 10. Grup’ta mücadele eden Düzcespor ile Avcılar Belediyespor, Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmanın 59. dakikasında, ceza sahası topla buluşan Celal Berber’in attığı golle maçı 1-0 kazanan kırmızı-lacivertli takım, ligin son maçında şampiyon olarak 3. Lig’e çıktı. Karşılaşmayı Düzce Valisi Ali Fidan ve belediye başkanı Mehmet Keleş de izledi.

1967’de kurulan Düzcespor, ilk senesinde büyük bir başarı elde ederek 2. Lig’e çıkmayı başardı. 20 sezon 2. Lig, 18 sezon da 3. Lig’de mücadele eden Düzcespor, en son 2009-2010 yılında amatör lige düştü.

2. Lig’de mücedele ettiği 1999-2000 sezonunda kentin iki büyük deprem geçirmesinin ardından dağılan takım, üç sezon sonra 3. Lig’e, bir sezon sonra 2. Lig’e dönmeyi başardı. Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan depremlerin ardından dağılan takımın üç yıl onursal başkanlığını yürüttü. Yıldırım, Düzcespor’a manevi desteklerini sürdürüyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ