MENÜ

Sivas'ta Yalçın hedefi belirledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da teknik Direkör Sergen Yalçın ligde iyi bir noktaya geldiklerini belirterek, "Kupada da final oynamak istiyoruz" dedi.

Sivas'ta Yalçın hedefi belirledi

Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile kendi evinde oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretindeki antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan Kırmızı-Beyazlılar çalışmalarını daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Micheal Eneramo ve İbrahim Toraman ile tedavisi nedeniyle yurt dışında bulunan Manuel Da Costa antrenmana katılmadı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçın, lige ara verilmesinin kendileri açısından iyi olmadığını ifade ederek, "Çünkü son 2 hafta gerçekten iyi bir çıkış yakalamıştık. Performansımız yukarı doğru çıkıyordu. Tabi bu ara bizi ligden uzaklaştırdı" dedi.

'Final oynamak istiyoruz'


Haftaya perşembe günü Kayserispor ile oynayacakları çeyrek final maçını kazanmak istediklerini belirten Yalçın ligde de işlerin iyi gittiğini dikkat çekerek, "Puan cetvelinde istediğimiz yerdeyiz şu anda. Yani beklediğimiz yerdeyiz. Daha önümüzde 8 maç var. Zor bir fikstürü geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bundan sonra daha kazanmaya yönelik bir fikstürümüz var. Tabi doğal olarak en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Başka düşüncemiz yok. Geldiğimizde zaten koyduğumuz hedef belliydi. O hedeften bir sapma yapmadık. Gayet başarılı bir şekilde gidiyoruz. Kupa, bizim için ligi kurtarma açısından önemli olacak. Final oynamak istiyoruz kupada. Kazanmak isityoruz, turu geçmek istiyoruz. Önümüzde çok uzun bir yol kalmadı" dedi.

'Mecnun ağabeyle konuşuruz'
Yalçın, önümüzdeki sezon Beşiktaş’tan teklif gelmediği takdirde Medicana Sivasspor’la çalışıp çalışmayacağının sorulması üzerine, "Şu anda bunları konuşmak için çok erken. Ligi bitirmek için önümüzde uzun bir yol var. Ligle ilgili veya kupayla ilgili henüz netleştmiş bir şey yok. Zamanı geldiğinde biz onu Mecnun (Otyakmaz) ağabeyle konuşuruz zaten" yorumunu yaptı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ