MENÜ

Ordu prestij için oynayacak

Ligin dibine demir atan Orduspor, geride kalan 8 karşılaşmada prestij maçlarına çıkacak. Mor-Beyazlılar'ın genel menaceri Selim Şener, "Bundan sonraki amacımız lig sonuna kadar Orduspor formasını sahada en iyi şekilde temsil etmek olacak" dedi.

Ordu prestij için oynayacak

Bu sezon topladığı 11 puanla PTT 1. Lig'e veda için adeta gün saymaya başlayan Orduspor, kalan 8 karşılaşmada en iyi şekilde mücadele edip, prestij için oynayacak... Genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirten Mor-Beyazlı ekibin genel menajeri Selim Şener, "Bundan böyle amacımız kalan maçlarda formayı sahada en iyi şekilde temsil etmek olacaktır" dedi. Oyuncuların son haftalarda üst üste alınan mağlubiyetler sebebiyle moral, motivasyon açısından zor günler geçirdiklerini vurgulayan Şener, Antalyaspor’u deplasmanda yendikleri maçın ardından oluşan iyimser havadan takım olarak olumsuz etkilendiklerini dile getirdi.

Yolculuk yarın

Ortada var olan sorunları tekrar gündeme taşımanın bir anlamı bulunmadığına inandıklarını ifade eden Karadeniz ekibinin idarecisi, şöyle konuştu: "Samsunspor maçına da o gözle bakıyoruz. Çıkacağız ve elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnşallah genç oyuncularımızın gelecekleri adına oradan iyi bir sonuçla Ordu’ya döneriz." Şener, Samsunspor maçı hazırlıklarını bugün yapacakları antrenman ile tamamlayacaklarını belirterek, "Yarın karayolu ile Samsun’a gideceğiz. Maç pazar günü olduğu için orada bir ter antrenmanı yapma durumumuz olacak" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ