MENÜ

Samsun'da dostluk maçı!

Sezonu en an Play-Off grubu içinde bitirmeyi hedefleyen Samsunspor, pazar günü sahasında ligin dibine demir atan Orduspor'u ağırlayacak. Sportif direktör Coşkun Zeren, Orduspor'la 'kardeş kulüp' olduklarını belirtirken, "Kazanmak için geleceklerdir ama biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

Samsun'da dostluk maçı!

Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu'na kaybederek Spor Toto Süper Lig'in kapısından dönen PTT 1. Lig temsilcisi Samsunspor, bu sezon hedefe ulaşmayı planlıyor. Ligde 41 puanla 7. sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, pazar günü lig sonuncusu Orduspor'la oynayacakları maçı kazanıp bir engeli daha kayıpsız aşmak istiyor. Mor-Beyazlılar'la kardeş kulüp olduklarını dile getiren Sportif direktör Coşkun Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yaptı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştıkları Şanlıurfaspor Yönetimi ve taraftarlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkrür eden Kırmızı-Beyazlı idareci, "Samsunspor’u çok iyi ağırlayan Şanlıurfa halkına ve kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Şanlıurfaspor da bizim kardeş kulübümüzdür" diye konuştu.

'Rakibe saygı duyuyoruz'

Ligde son 8 haftada çıkacakları her maçın final niteliği taşıdığını ifade eden Zeren, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Orduspor’un zor günler geçirdiğini anımsattı. Orduspor’un ne kadar ligden düştü gibi görünse de gurur ve onurla mücadelesini sürdürdüğüne işaret eden Zeren, şunları kaydetti: "Bir var oluş mücadelesi veriyorlar. Biz de buna saygı gösteriyoruz. Orduspor bizim kardeş kulübümüzdür. Samsun’a kazanmak için geleceklerdir ama biz de kazanmak istiyoruz. Çok önem verdiğimiz bir maç. Aynı ciddiyetle çıkıp maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz." Öte yandan Samsunspor, sahasında yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tesislerde sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, ısınma koşusu ve kültür fizik hareketlerinin ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptı. Antrenmana izinli olan Ahmet Burak Solakel ile sakatlıkları süren Canberk Aydın ve Doğan Erdoğan katılmadı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ