MENÜ

Samsunsporlu Sefa'ya başarılı operasyon

Kırmızı-Beyazlı takımın orta sahadaki başarılı ismi Sefa Akyol, Medical Park Samsun Hastanesi'nde fıtık ameliyatı oldu. Ameliyatın başarılı geçtiği ve Sefa'nın 3 hafta sonra sahalara döneceği kaydedildi.

Samsunsporlu Sefa'ya başarılı operasyon

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un başarılı orta saha futbolcusu Sefa Akyol, fıtık ameliyatı oldu. Sefa Akyol’un ameliyatını Medical Park Samsun Hastanesi Genel Cerrahi Direktörü Prof. Dr. Zafer Malazgirt gerçekleştirdi. Prof. Dr. Malazgirt, futbolcunun üç hafta sonra sahalara dönebileceğini açıkladı. Safa’ya küçük bir ameliyat gerekli olduğunu belirten Prof. Dr. Zafer Malazgirt, "Ameliyatı çok iyi geçti. Üç hafta sonra futbol oynayabileceğini düşünüyorum. Genç oyuncumuza futbol hayatında başarılar dilerim" diye konuştu.

'Süper Samsun için çalışacağım'

Samsunspor’un genç oyuncusu Sefa Akyol ise, "Kısa zaman sonra sahalara dönebilecek olmak beni mutlu etti. Hiçbir ağrım sızım yok, en kısa zamanda sağlığıma kavuşup antrenmanlara başlayacağım günü bekliyorum. Daha fazla çalışıp Samsunspor’un Süper Lig’e çıkması için elimden geleni yapacağım. İlgi ve alakasını, güler yüzünü benden esirgemeyen başta Prof. Dr. Zafer Malazgirt olmak üzere tüm Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ