MENÜ

Şanlıurfaspor 1-1 Samsunspor

Şanlıurfa 2 puan gerisindeki Samsun'u yenip rahatlama, Karadeniz ekibi ise Play-Off yarışında öne geçme şansını geri tepti. Kırmızı-Beyazlılar, Mbilla ile öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Hüseyin Tok'la skoru eşitleyen Ceylanlar ise ikinci yarıda farkı kaçırdı.

Şanlıurfaspor 1-1 Samsunspor

Şanlıurfaspor 3 sezondur büyük paralar harcayan, ama yanlış hoca tercihleriyle hedeften uzak kalan bir takım. Bu sezonki hatalarından çabuk döndüler, en büyük şansları Osman Özköylü’yü boşta yakalamaları. Dün geceki Samsun maçına kadar tecrübeli hocayla 6 maçta topladıkları 14 puan bunun en net ispatı, yakaladıkları 3 maçlık seri de ikinci yarının en çok puan toplayan 3. ekibi (20) Samsunspor’a karşı avantajlarıydı.

Veli’den armağan

Sezon sonunda Süper Lig ipini Play-Off’tan göğüsleyebilme potansiyeli yüksek iki takımın maçı kağıt üstünde olduğu kadar yeşil zeminde de heyecan verdi. 40’ta Ofoedu’nun klas pasını şık bir ortayla asiste dönüştüren Musa Aydın, Mbilla’nın gol hanesine bir çentik daha attırdı. Adamını kaçıran stoper Veli uyanana kadar ise arkadaşları çoktan santradaydı: 0-1.

Kral’a yakışmadı

44’te Tello’nun enfes frikiği direkte patladı, döneni Hüseyin Tok tamamladı: 1-1. Osman hocanın; Erciyes, Ankara ve Osmanlı’da kendi kurduğu takımlarına oynattığı çok pas yapan, planlı hücumlarla hızlı çıkan kompakt anlayış henüz Urfa’da yok. Ama bloklar arası uyum oturmuş, buna oyuncuların bireysel hırsı da eklenince daha pozisyonlu bir ikinci yarı izlettiler bize.

Samsun’un kontra aradığı bu yarıda 60’ta Ekrem, 65’te Veli ev sahibini öne geçirebilirdi. 41 golle PTT 1. Lig’in son 3 sezonunun en golcü ismi olan Abdülkadir’in 71’de kaçırdığı pozisyon saç-baş yoldurdu, maç 1-1 eşitlikle son buldu.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ