MENÜ

Ne yaptın Aziz'im!

Karabükspor, puan umuduyla geldiği Galatasaray deplasmanından eli boş döndü. Maça ise kaleci Abdülaziz'in hataları damga vurdu. Önce gereksiz bir çıkışla takımının geri düşmesine, ardından da kapattığı köşeden gol yiyerek farkın artmasına neden olan kaleci, Yılmaz Vural'ı da çileden çıkardı.

Ne yaptın Aziz'im!

Kardemir Karabükspor’un ligde kalma umutları, TT Arena’da alınan 4-2’lik yenilginin ardından biraz daha azaldı. Galatasaray karşısına en az 1 puan parolasıyla çıkan Karadeniz ekibi, karşılaşmanın son anlarındaki performansıyla umut dağıtsa da, beklenen olmadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı. Karşılaşmaya ise Karabükspor kalecisi Abdülaziz Demircan’ın hataları damgasını vurdu. 26. dakikada gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Sabri’nin ceza alanına ortaladığı topa yakınında arkadaşları olmasına karşın kafa vuruşu yapan Abdülaziz’in topu kısa düştü. Topu önünde bulan Yasin Öztekin de, boş kaleye topu aşırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Vural’ı küplere bindirdi

25 yaşındaki genç kalecinin yaptığı hata bununla kalmadı. 48. dakikada Sneijder’in frikik vuruşunda baraj kurmakta sıkıntı çeken Karabük kalecisi, kapattığı köşeden gelen topun çizgiyi geçmesine engel olamadı. Ardından Umut’un golüyle skorun 3-0’a gelmesi, teknik direktör Vural’ı çileden çıkardı. Tecrübeli antrenör, Abdülaziz’e kızgınlığı gizlemezken, yedek soyundurduğu Hollandalı file bekçisi Watermann’ı ısınmaya gönderdi. Skor 3-0’a geldikten sonra Vural’ın yedek kalecisini ısınmaya göndermesi, kalecisi Abdülaziz’e çok kızdığı şeklinde yorumlandı. Vural, Waterman’ı ısınmaya göndermesine rağmen oyuncu değişikliği haklarını başka isimlerle kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ