MENÜ

Göz Göz şampiyonluğa kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Ankaragücü'nü 2-1 yenerek bitime 4 hafta kala liderlik koltuğunu Bandırmaspor'dan devralan Göztepe, mutlu son için geri sayıma geçti.

Göz Göz şampiyonluğa kilitlendi

211 gün sonra gelen liderlik sevincini Ankaragücü maçı bitiminde taraftarlarla paylaşan Başkan Mehmet Sepil, PTT 1. Lig’ne giden yolda büyük avantaj yakaladıklarını söyledi. Başkan Sepil, "Bizim için ikincilik hiçbir zaman başarı olamazdı. Göztepe kendisine yakışan yerde. Elbette her şey bitmedi. 4 haftalık maratonda çok daha dikkatli olmalıyız" dedi. Atatürk Stadı’nı dolduran taraftarına da övgüler yağdıran Mehmet Sepil, "Maçı taraftarımız kazandı. Yaklaşık 25 bin kişi, tek bir küfür dahi etmeden 90 dakika takıma destek verdi. Göztepe taraftarı herkese örnek oldu. Onlar sayesinde liderlik koltuğuna oturduk" diye konuştu. Kulübün CEO’su Barış Güçlü ise büyük bir mutuluk yaşadığını belirtirken, "Şampiyonluk yolunda aşmamız gereken 4 engel daha var. Artık Bandırmaspor’un alacağı sonuçlarla ilgilenmiyoruz. 12 puan toplayıp şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Timur: Hayatımın golü

Ankaragücü maçında 55’inci dakikada oyuna girip Göztepe’ye liderliği getiren golü atan Timur Kosovalı, kariyerindeki en önemli anını yaşadığını söyledi. Profesyonel liglerde kaydettiği gol sayısını 52’ye çıkaran tecrübeli futbolcu, "Bize hem galibiyeti hem de liderliği getiren bu golü hayatım boyunca unutmayacağım" dedi.
Aldığı 3 maç ceza nedeniyle zor günler yaşadığını ifade eden Timur Kosovalı, "En kritik zamanlarda takımıma faydalı olamadım. Ancak hiçbir zaman desteğini esirgemeyen eşim ve çevremdeki insanların çabası ayakta durmamı sağladı" diye konuştu.

Diyadin: Kutlamalar bitsin

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, çok kritik bir galibiyet aldıklarını ancak kutlamaların abartılmaması gerektiğini söyledi. Metin Diyadin, "Şampiyonluğa kesinlikle inanıyoruz. Kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. Ancak önümüzde çok önemli 4 maçın olduğunu unutmayalım. En büyük kutlamayı mayısta yapacağız. Şimdilik işimize ciddiyetle sarılalım" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ