MENÜ

Yeni Malatyaspor 0-1 Pendikspor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İstanbul temsilcisi Pendikspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u son dakika golüyle devirdi. İlhan Şehin'in 90'da attığı golle 3 puana ulaşa Kırmızı-Beyazlılar, puan cetvelinde 2. sıraya yükselirken, Sarı-Kırmızılılar'ın ensesine yapıştı.

Yeni Malatyaspor 0-1 Pendikspor

Yeni Malatyaspor ağır yaralı... Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve yürüyüşünü sürdüren Sarı-Kırmızılıar, sahasında Pendikspor'a 1-0'la mağlup oldu. Doğu ekibinin 4 maçlık galibiyet serisine nokta koyan İstanbul temsilcisi hem liderle arasındaki puan farkını 1'e indirdi hem de ikinci sıraya yerleşti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oyunu tercih edince ilk 45 dakikada gollük pozisyon çıkmadı. İkinci yarıda da durum pek farklı değildi, her iki takımın forvetleri ele geçirdiklerini pozisyonları bir bir harcadı. Mücadelenin 90. dakikasında sahneye çıkan İlhan Şahin, Yeni Malatyaspor'a darbeyi vuran isim oldu: 0-1. Kırmızı-Beyazlılar buldukları son dakika golüyle büyük sevinç yaşarken, Malatya cephesinde ise hüzün hakimdi. Lider Yeni Malatyaspor'u İnönü Stadı'nda deviren İstanbul temsilcisi, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi.

Pendikspor kafilesine taşlı saldırı

Bu arada, maç öncesinde, Pendikspor kafilesini stada taşıyan otobüs, Battalgazi Kavşağı’ndan Sivas Caddesi’ne dönüşte bazı kişilerce taşlandı. Otobüsün camlarından bazıları, atılan taşlar sonucu kırıldı.

Beyaz Grup toplu sonuçlar:

Tarsus İdmanyurdu-Körfez İskenderunspor: 1-1
Ümraniyespor-Bayrampaşa: 1-2
1461 Trabzon-Menemen Belediyespor: 3-1
Turgutluspor-Keçiörengücü: 1-0
Kartalspor-Ofspor: 0-0
Tokatspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 2-1
Fethiyespor-Aydınspor 1923: 1-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ