MENÜ

Aykut Kocaman: Maçı biz hakettik

T.Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman Trabzonspor maçı öncesi ve sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Maçı biz hakettik

Trabzonspor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün Fenerbahçe kafilesine Rize’den dönerken yapılan saldırıyla ilgili konuştu.

Trabzon’un ve Trabzonspor’un zan altında bırakıldığını kaydeden Kocaman, “Milli maç arasından önce 2’de 2’lik durumumuz vardı. Devam etse daha mı iyi tam tersi çok efor sarfettik. Sıkıntılı günlerden geçiyor ülke. Hafta başında elektrik kesintisi bütün ülkeyi karanlığa soktu. Savcının katledilmesi, arkasından gelen dünkü (önceki günkü) olay. Büyük bir şans kafileye bir şey olmadı. Çok şükür ki... Artık hiç vicdan, merhamet kalmadı. Bu kadar sıkıntılı zamanlarda bizim pek çok beceremediğimiz bir şeyi Altınordu yapıyor. Çocukları toplayarak onlara muazzam bir turnuva düzenliyor” dedi.

‘İyi tarafımız fazlaydı’

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, mücadelenin ardından “Hak ettik, çok koştuk ve kazanan taraf olduk” ifadelerini kullandı. Başarılı hoca, “Bu maçı kazanmayı çok istedik. İki takımın performansı gayet iyiydi. Öğrencilerimi tebrik ediyorum. Hatalar yaptık ama iyi taraflarımız daha fazlaydı. Önemli bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ