MENÜ

Adayların gözü Fernandao'da

Hamza hocanın transfer listesinde ilk sırada yer alan Brezilyalı golcü Fernandao için, Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan isimlerin şimdiden temaslara başladığı öğrenildi.

Adayların gözü Fernandao'da

Sarı-Kırmızılı ekibin transfer gündeminde şu an ilk sırada Fernandao bulunuyor. Bursaspor forması giyen golcü futbolcu, Süper Lig’de Hamza Hamzaoğlu’nun en beğendiği isimlerin başında geliyor. Ancak 23 Mayıs’ta yapılacak seçim, mevcut yönetimin elini kolunu bağlamış durumda. Buna karşın kongrede adaylığını koyacak isimlerin neredeyse tamamının Hamza Hamzaoğlu ile çalışmak istediği biliniyor. Hâl böyle olunca, adayların şimdiden kolları sıvadığı, hatta Fernandao için temaslara başladığı ifade edildi. Bu durum, Bursaspor’un satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde ortalığın karışacağı anlamına geliyor.

Fener de onu istiyor

Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz günlerde FANATİK’e verdiği röportajda, bir İstanbul takımının formasını giymek istediğini açıkça dile getirmişti. Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiği 27 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda hangi kulübe transfer olacağı büyük bir merak konusu haline geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ