MENÜ

Lucescu rehin kaldı

İsmi Fenerbahçe ile anılan Mircea Lucescu tekliflere sıcak ama eli kolu bağlı. Rumen hocanın parası Shakhtar'ın Başkanı Ahmedov'un savaş nedeniyle el konulan bankasında. Ülkede sahip olduğu arsa ve evleri de satamıyor.

Lucescu rehin kaldı

Ukrayna'da 11 yılda 50 milyon dolarlık yatırım yapan Rumen çalıştırıcı, sahip olduğu gayrimenkulleri bırakamıyor.

Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yaparak Türk futbolunda derin izler bırakan, ardından gittiği Shakhtar Doneks'te UEFA Şampiyonluğu yaşayan ve takımını Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi haline getiren Mircea Lucescu yeniden Türkiye'nin gündeminde… Rumen çalıştırıcının adı son dönemde Fenerbahçe için geçse de Bilic'in Beşiktaş'tan ayrılması halinde siyah-beyazlılar için de gündeme gelecek gibi görünüyor. Ancak Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılması hiç ama hiç de kolay olmayacak gibi.

AHMEDOV YAKIN ARKADAŞI

Rumen çalıştırıcı Ukrayna'da savaş başladığında yakın dostu olan Shakhtar Donetsk Başkanı Rinad Ahmedov'a "Burası benim yuvam. Gemiyi terk edecek değilim. Sonuna kadar yanınızdayım" demişti. Lucescu'nun kararı takımdan gitmek isteyen bir çok oyuncuyu da etkilemiş ve kalmalarına neden olmuştu. Ülkede halen devam eden karışıklık nedeniyle Lucescu bu kez gelen tekliflere sıcak bakıyor ama eli kolu bağlı durumda.

MALLARINI BIRAKIP GİDEMİYOR

Lucescu'nun Ukrayna'da kaldığı 11 yıl boyunca Donetsk'te 50 milyon dolarlık yatırım yaptığı ortaya çıktı. Şehrin çeşitli yerlerinde arsa ve evler alan Rumen çalıştırıcı bunları elden çıkarmak için üst düzey görüşmeler yapsa da istediği sonucu alamadı. Tecrübeli hocanın parasının büyük bir bölümü de kulüp başkanı Rinad Ahmedov'un sahibi olduğu bankaya el konulduğu için rehinde. Tüm bunlar Lucescu'nun ayrılığı için pranga olarak görülüyor.

Kaynak: Sabah


Hamzaoğlu'ndan flaş istifa kararı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ