MENÜ

Sterling: Paragöz bir oyuncu olarak anılmak istemiyorum

Liverpool'un genç yıldızı Raheem Sterling yaptığı açıklamada, ''20 yaşında bir paragöz olarak anılmak istemiyorum'' dedi.

Sterling: Paragöz bir oyuncu olarak anılmak istemiyorum

Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un, haftalık 100 bin Sterlin'lik sözleşme uzatma teklifini reddettiği iddia edilen Raheem Sterling, 'paragöz' bir futbolcu olmadığını söyledi.

BBC televizyonuna açıklamalarda bulunan 20 yaşındaki oyuncu, ''Hiçbir zaman Liverpool taraftarlarının gözünde sadece kendimi ve kazanacağım parayı düşünen bir insan olarak gözükmek istemiyorum. Para benim için hiçbir zaman ilk planda olmadı. Sadece kupalar ve başarılar kazanmak istiyorum. Kaç arabam olduğundan kaç evim olduğundan konuşmak istemiyorum. Bütün çabam en iyi futbolcu olmak'' dedi.

'Arsenal'in teklifi onurlandırdı ama...'

Başta Arsenal olmak üzere, Avrupa'nın bir çok büyük takımından teklif olan Sterling, ''Dünya çapında yıldızlarla oynamak istiyorum. Suarez ve Gerard yok artık, fakat takımda onları aratmayacak birçok futbolcu var. Arsenal'in teklifi beni çok onöre etti, ancak ben Liverpool'da kalıp kupalar kazanmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

'Mukavale konuşmak için erken'

Liverpool'la 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Raheem Sterling, ''Şu anda sadece futbola konsantre olmak istiyorum. 20 yaşında Premier Lig'de oynayan bir oyuncu olarak mukavele için konuşmak istemiyorum'' diye konuştu.

Ne demek istedi?

Öte yandan yukarıda yazılanları aynen veren Daily Mail Raheem Sreling'in konuşmasından çıkardıklarını özet olarak şöyle yorumladı:

1-Kontratımın sonuna kadar oynamama izin verin

2-Kupa kazanamadan bitirilen bir sezon daha beklemek istemiyorum

3-Merak ediyorsanız Mercedes C63 ve Range Rover4X4 iki beyaz renkli arabam var.

4-İyi oyuncular geliyor ve gidiyorlar.

5-Arsenal'in teklifine sevindim.

6-Barselona ve Madrid çok güzel ve sıcak şehirler

7-Şu anda Liverpool'un bana ihtiyacı var

8-Bütün güç bende şu anda

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ