MENÜ

Bilic'in favorisi Prodl

Beşiktaş'ın hocası, Werder Bremen'le sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 1,94'lük Avusturyalı stoperi gelecek sezonun kadrosunda görmek istediğini bildirdi. Siyah-beyazlı yönetim, Bilic'in talebi üzerine Prodl'ı transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

Bilic'in favorisi Prodl

Devre arasında Milosevic, Tolgay ve Opare’yi kadroya katan Beşiktaş Yönetimi gelecek sezonun transfer listesinde bulunan Werder Bremen’in Avusturyalı stoperi Sebastian Prodl’ü, Teknik Direktör Slaven Bilic’in çok istemesi nedeniyle liste başına aldı.

Hırvat teknik adam bu sezon duran toplardan yenilen goller nedeniyle, “Alacağınız yeni stoper 1.90’dan aşağı olmasın” dedi. Siyah-beyazlı yönetim bunun üzerine 1.94 boyundaki Prodl için düğmeye bastı.
Slaven Bilic dışında İzleme Komitesi’nin de onayladığı Avusturyalı savunmacının menajeriyle ligin devre arasında görüşen Beşiktaş Yönetimi bu transferi lig bittikten sonra sonuca bağlayacak. Sivok’un takımdan ayrılacak olması nedeniyle stoper eksiğini gidermek için bir liste oluşturan siyah-beyazlılar daha önce görüşme yapılan Younes Kaboul ve Kolo Toure’yi de listesinde tutmaya devam ediyor.


Metin Albayrak: Tuhaf bir durum!
Defans uzayacak

Kadrosunda 1.91’lik Milosevic’i bulunduran Beşiktaş’ta yeni stoperin uzun olmasını isteyen Bilic’in, “Duran toptan gol yemeyelim diye kale önünde faul yapmamaya çalışıyoruz. Bu bölgede her top tehlike oluşturuyor. Biz bu anlamda kısa bir takımız. O yüzden Sivok’un yerine alınacak stoper uzun olmalı” dediği belirlendi.

Bilic’in gelecek sezon Milosevic ve Prodl’u defansın ortasında birlikte oynatmanın planlarını yaptığı kaydedildi.

Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ