MENÜ

Takım arkadaşlarından Emre Belözoğlu'na destek

Sarı-Lacivertli futbolcular, Bilic ile yaşadığı gerilimin ardından milli takımın Hollanda maçı öncesi ısınmaya bile çıkmayan Emre Belözoğlu'na, “Her zaman senin arkandayız” diyerek moral verdi.

Takım arkadaşlarından Emre Belözoğlu'na destek

Beşiktaş derbisinde Slaven Bilic ile tartışma yaşayan Emre Belözoğlu’na rakip takım taraftarları büyük tepki göstermişti. Yıldız futbolcu, Hollanda ile Amsterdam Arena’da oynanan milli maçın öncesinde ismi okunduğu sırada Türk taraftarlarca yuhalandı. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Emre, ısınmaya bile çıkmadı. Karşılaşmanın ardından ise, “Günah keçisi ilan edildim. Ben vatan haini değilim. Bu ülkenin milli takımına çağrıldığım an hizmete devam edeceğim. Beni günah keçisi ilan ettiler. Bunu hak etmiyorum. Ben de insanım. Daha fazla yıpratılmak istemiyorum.” demişti. Milli takımdan Fenerbahçe’ye dönen Emre’ye takım arkadaşları sahip çıktı. Sarı-Lacivertliler, kaptana, “Sen yalnız değilsin. Biz her zaman senin arkandayız. Şampiyonluk yarışında sana ihtiyacımız var. Sen moralini yüksek tut” sözleriyle destek oldu.

Etik kuruluna sevk edildi

Emre Belözoğlu, Bilic ile yaşadığı gerilim sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu’na sevk edildi. TFF’den yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcunun Beşiktaş derbisinin devre arasında, soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylara ilişkin basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan görüntüler nedeniyle kurula sevk edildiği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ