MENÜ

Onur Kıvrak'ta sıfır risk

Onur Kıvrak'ın 5 aylık aradan sonra takımla birlikte idmana çıkması büyük sevinç yaratmıştı. Kaptan, ligin sonunda hazır olacak ama teknik heyetin onu kamptan önce riske etmesi beklenmiyor.

Onur Kıvrak'ta sıfır risk

Avrupa Ligi’nde gruplarda Legia Varşova ile oynanan karşılaşmada diz çapraz bağları kopan ve ameliyat olup tedavisine başlanan kaleci Onur Kıvrak’ın 5 aylık aradan sonra takıma katılması büyük sevinç yaratmıştı. Trabzonspor'un kaptanının daha önce de diğer dizinden aynı sakatlığı yaşaması, hızlı bir iyileşme süreci geçirmesinde önemli rol oynadı. Bordo-Mavili file bekçisinin sezon sonunda maça çıkmak için de hazır hale geleceği belirtildi.

Yanal aldırmıştı

Ancak sağlık kurulu ile de görüş alışverişi yapan teknik direktör Ersun Yanal bu riske girmeyecek. Oyuncusunun tam olarak güçlenip hazır hale gelmesini bekleyecek olan Ersun Yanal’ın, Onur Kıvrak ile de özel bir görüşme yapacağı ve beklentilerini aktaracağı ifade edildi. Hatırlanacağı gibi Onur Kıvrak’ı Nuri Albayrak’ın başkanlığı döneminde Karşıyaka’dan Ersun Yanal transfer ettirmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ