MENÜ

Hacıosmanoğlu-Yanal zirvesi ertelendi

İbrahim Hacıosmanoğlu ile Ersun Yanal arasında apılması beklenen zirve hava şartlarına takıldı.

Hacıosmanoğlu-Yanal zirvesi ertelendi

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal arasında dün yapılması beklenen zirve hava şartlarına takıldı. Milli arada yurt dışına çıkıp oyuncu izleyen Yanal, bölgeyi etkisi altına alan sisin Trabzon’da da inişlere izin vermemesi sebebiyle vaktinde gelemedi. Başkan Hacıosmanoğlu ile Yanal’ın bugün masaya oturup gelecek sezonun transferi başta olmak üzere gündemdeki konuları görüşmesi planlanıyor.

TSYD şubesinden başkana ziyaret

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, dün tesislerde misafirleri vardı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Bordo-Mavili kulübü ziyaret etti. Heyeti, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetici Köksal Sadıklar ağırladı. Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası göreve gelen TSYD Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarı dileyip, Şube Başkanı Murat Taşkın’a Trabzonspor forması hediye etti.

‘Suçlu değil çözüm arayacağız’

Divan Başkanı Ali Sürmen, 4 Mart Cumartesi günü yapacakları, “Trabzonspor’un Gelişimi ve Geleceği” konulu geniş katılımlı toplantı için bilgiler verdi. Toplantıda kulübün sorunlarının masaya yatırılacağını belirten Sürmen, “Camiamızın saygınlığı adına, davetli üyelerimizin bu toplantıda geçmişe yönelik suç ve suçlu tespiti değil, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş bildirmesi konusunda azami hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yok” diyerek mesaj gönderdi.

Özkaynaklarda 3 milyonluk artı

Trabzonspor’un genelde zararla anılan öz kaynaklarının uzun bir sürenin ardından artıya geçtiği bildirildi. 45 milyon TL ekside olan tablonun 3 milyon TL artıya geçtiğine işaret edildi. Trabzon’un, KAP’a gönderdiği 1 Haziran 2014 ile 28 Şubat 2015 tarihleri arasını kapsayan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nda, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği’nin borcunun kamuoyunda tartışıldığı gibi 500 milyon TL değil, 288 milyon TL olduğu bildirildi. Kısa vadeli borçların 182 milyon, uzun vadeli borçların ise 106 milyon TL olduğu belirtilen raporda, kulübe bağlı diğer şirketlerle birlikte toplam borcun 300 milyon TL civarında olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ