MENÜ

Gaziantepspor çıtayı yükseltti

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ligin 25. haftasını 7. sırada tamamlayan Kırmızı-Siyahlıar, üst sıraları hedefliyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Güneydoğu ekibin genç teknik patronu, "7. sıradayız. Hedefimiz 9 maçtan maksimum puanı toplayıp, ligi mümkün olduğu kadar üst sırada tamamlamak istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor çıtayı yükseltti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Gaziantepspor'da hedef son haftalardaki çıkışını Manisa'da da sürdürmek... Celal Doğan Tesisleri'nde Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlılar'ın antrenmanı kondisyon ağırlıklı geçti. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Güneydoğu ekibinin teknik patronu, son 3 haftada elde ettiklerini puanlarla iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getirdi. Milli maçlar nedeniyle lige ara verilmesini de kendileri açısından olumlu geçtiğine değinen Buruk, takımı üst sıralara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

'Her maçı kazanmak istiyoruz'

Ligde makasın kısaldığına ve kendilerini zorlu haftaların beklediğine vurgu yapan Buruk, şunları söyledi: "Bitime kadar 9 zorlu maç oynayacağız. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Nerde olursak olalım, kazanmak en büyük hedefimiz. Son 3 haftadır yükselen iyi bir performansımız var, bunu iyi bir şekilde devam ettirmek istiyoruz. Şu anda 34 puana geldik ve ligin 7. sırasındayız. Bu bizim için önemli bir durum. Hem olduğumuz yeri korumak hem de çıkabiliyorsak daha yukarılara çıkabilmek adına bu haftalar bizim için çok önemli. İnşallah oynayacağımız Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da bu çıkışımızı sürdürürüz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ