MENÜ

Christophe Lollichon: Cech burada mutsuz!

Cech'e en yakın isimlerden biri olan Chelsea'nin kaleci antrenörü Lollichon konuştu. Ada temsilcisinin Portekizli menaceri Jose Mourinho'nun, takımı, Thibaut Courtois'nın üzerine kurduğunu belirten Fransız çalıştırıcı, “Chelsea'de geçirdiği başarı dolu 8 yılın ardından şimdi yaşadıkları onun için kolay değil” dedi.

Christophe Lollichon: Cech burada mutsuz!

Sezon sonunda Chelsea’den ayrılacağını açıklayan Petr Cech’le ilgili olarak, 32 yaşındaki oyuncunun kaleci antrenörü Christophe Lollichon’dan açıklama geldi. İngiliz Daily Mail Gazetesi’ne konuşan Fransız çalıştırıcı, adı Beşiktaş başta olmak üzere Arsenal ve Paris Saint-Germain’le de anılan tecrübeli eldivenin takımda mutlu olmadığını söyledi. Lollichon, “Jose Mourinho, bu sezon kaleci tercihini Thibaut Courtois olarak belirledi. Cech, artık Chelsea’de rotasyon oyuncusu olarak görev yapıyor. Chelsea’da geçirdiği başarı dolu 8 yılın ardından şimdi yaşadıkları onun için kolay değil. Thibaut Courtois’nın ardından beklediği kadar forma şansı bulamıyor ve bu onu üzüyor” diye konuştu. Çek kalecinin, Chelsea’de yaşadığı olumsuz durumlara rağmen tam bir profesyonel gibi davrandığını belirten Lollichon, “Takımın ilk 11’deki oyuncularından biri olmamasına rağmen sanki her maç sahaya çıkacakmış gibi hazırlanmayı sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

‘Geleceği belli değil’

Siyah-Beyazlılar’da kaleci Tolga Zengin’in yaşadığı ağır sakatlığın ardından bu oyuncu için nabız yoklayan Beşiktaş, Chelsea cephesinden olumlu geri dönüş almıştı. Takımla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmak isteyen Cech’i, yakın dönemde iyi ilişkiler geliştirdiği Beşiktaş’a uygun bir bedelle göndermeye sıcak baktığını belirten Maviler, bu konuda oyuncunun ikna edilmesini istemişti. Bu gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar, Cech’in Twitter hesabını mesaj yağmurunu tutmuştu. Cech’in geleceği hakkında da değerlendirmede bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Kendisiyle şimdiden ilgilenen kulüplerin olduğunu söyledi. Ancak sıradaki takımı belli değil” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ