MENÜ

Arda Turan pilotluğa özendi

A Milli Takım ve az sayıdaki gazeteci uçağın kalkmasını beklerken kaptan Arda Turan kokpite giderek hem kaptan ile tanıştı hem de uçuş merakını giderdi.

Arda Turan pilotluğa özendi

Yine Çek Cumhuriyeti Engeli

Hazırlık maçında Lüksemburg'u 2-1 yenen A Milli Futbol Takımı karşılaşmanın ardından yurda dönmek için havaalanına gitti. Yerel saat ile 23:45'de havalanması gereken uçak Çek Cumhuriyeti hava sahasındaki yoğunluk nedeniyle yaklaşık bir saat geç kalkabildi.

Arda Turan Kokpitte
A Milli Takım ve az sayıdaki gazeteci uçağın kalkmasını beklerken kaptan Arda Turan kokpite giderek hem kaptan ile tanıştı hem de uçuş merakını giderdi. Kalkış için motor çalıştıran uçakta ilk anonsu "Kaptan" Arda Turan yaptı. "Sevgili A Milli Takım; kaptanınız konuşuyor, birazdan kalkışa geçeceğiz, kabin ekibi lütfen uçuş için yerlerinize" anonsunu yapan Turan, kalkışın ilk beş dakikasını kokpitten seyretti. Daha sonra yerine dönen Arda bir süre sonra tekrar kaptan pilotun yanına gitti. Bir kaç dakika sonra yeni bir anons yapılırken mikrofonun başındaki ses kaptan pilota değil, A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan'a aitti. Turan " Sevgili A Milli Takım; kaptanınız konuşuyor. Uçağımıza hoş geldiniz. Aldığınız galibiyetten ötürü ekip olarak kutluyoruz. Şu an 37000 feet 11000 metre irtifada uçuyoruz. Herhangi bir gecikme olmazsa İstanbul Havalimanı'na 04:15'de inmeyi planlıyoruz. Hepinize iyi uçuşlar" anonsunu yaptı.

Kaptan Pilota İmzalı Forma


Kaptan pilotun bu jestini karşılıksız bırakmak istemeyen Arda Turan kendi formasını uçakta bulunan tüm futbolculara da imzalatarak pilota hediye etti.

Hakan Tarhan - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ