MENÜ

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş maçı yorumu

İstanbul Başakşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, BestFM'de yayınlanan "Gökhan Dinç ile Basın Tribünü" programına katıldı. Avcı 26.hafta'da oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş maçı yorumu

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la kritik bir karşılaşmaya çıkacak İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş'ın kaybedecek çok şeyi var'

Avcı " Beşiktaş'ın kaybedeceği çok şey var. Bizim ise kaybedecek çok ta fazla bir şeyimiz yok. Bu da bizi rahatlatıyor. Bu durum bizim özgüvenimizi arttırıyor. Milli takımlardan dönen oyuncularımızın da katılması ile tam kadro, sakatsız bir maça çıkacağız. Beşiktaş, her geçen gün takım performansının üzerine koyarak ilerliyor. Bence bu haftanın en keyifli maçlarından birisi olacak. Büyük takımlarla oynarken oyuncularımızın motivasyonu doğal olarak artıyor. Ekstra motive olarak sahaya çıkıyorlar. Beşiktaş maçı da böyle bir maç olacak" dedi.

'Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'

Avcı sezon başında puan tablosunda buraları hedeflemediklerini belirtti ve " sezona başlarken hedefimizin Avrupa kupaları olduğunu söylemek doğru olmaz. Ancak transferlerin bitmesi ile birlikte oyuncu kadromuzun ortaya koyduğu tablo bizi buralara kadar getirdi. Takım içindeki aile ortamının başarımızda çok etkisi var. Şimdi hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak. Umarım bunu başarırız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ