MENÜ

Ordu'da gündem Tarzan

Ligin dibine demir atan Orduspor, Manisaspor karşısında galibiyete ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Hüseyin Özcan bu karşılaşmanın hem puan hem de geleceğe adım açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Ordu'da gündem Tarzan

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki futbolcular, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki hazırlıklarına yoğun sis altında devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda, 5’e 2 top kapma ve oyun taktiği üzerine çalışıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, açma germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmana, sakatlığı süren Mustafa Bayhan katılmadı. Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özcan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

'Her maç yeni bir deneyim'

Çalışma anlamında istedikleri hedefe ulaştıklarını vurgulayan Özcan, Manisaspor karşılaşmasına kadar hazır olacaklarını belirtti. Mor-Beyazlı çalıştırıcı, "Bu maç bizim açımızdan hem puan hem de geleceğe adım açısından son derece önemli. Her maç bizim adımıza yeni kazanımlar ve yeni deneyimler oluyor. Bu maç da onlardan biri. Biz bundan sonra oynayacağımız her maça bu gözle bakıyoruz. Takımımızı bugünden geleceğe hazırlamak için buradayız" dedi. Özcan, 4 Nisan Cumartesi günü oynayacakları maça taraftarları beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ