MENÜ

Mehmet Hacıoğlu: Saha şartları ağırdı

Ümit Milli Takım'ın hocası Mehmet Hacıoğlu, "Böylesine kötü bir zeminde, taktik anlamda istenilen oyunu oynamamız mümkün değil" dedi.

Mehmet Hacıoğlu: Saha şartları ağırdı

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu, 2-1 yenildikleri Bosna Hersek maçına ilişkin, "İki takım da önce saha ile sonra birbirleriyle mücadele etti" dedi.

Kakanj Şehir Stadı
’nda oynadıkları özel maçın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Hacıoğlu, saha ve hava şartlarının ağır olduğunu vurgulayarak, "Böylesine kötü bir zeminde, taktik anlamda istenilen oyunu oynamamız mümkün değil. Gönül isterdi ki çok daha iyi bir sahada oynayalım ama ülkenin şartları bunlar herhalde ki bizi burada oynattılar. Böyle bir ortamda nasıl oynamamız gerektiğini de bu maçta öğrenmiş olduk" şeklinde konuştu. Verilen penaltı ve Hakan Barış’a çıkan kırmızı kartta, hakem kararının doğru olduğunu savunan Hacıoğlu, müsabaka hakem heyetini de iyi tebrik etti.

Bosna Hersek cephesi

Bosna Hersek Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Darko Nestoroviç de futbolculuk kariyerine başladığı Kakanj’da galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Maç boyunca topa daha çok hakim olan tarafın Türkiye olduğunu vurgulayan Nestoroviç, "Türkiye’ye karşı galip gelmiş olmak büyük bir başarı. Mağlup olduğumuz ABD maçına oranla bugün daha akıllıca oynadık" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ