MENÜ

Kadıköy'ün yeni kralı: Van Persie

Fenerbahçe'nin yeni sezonda patlatmaya hazırlandığı Van Persie bombası Türkiye'yi sarstı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, rüyanın gerçeğe dönüşmesini dört gözle beklerken, transfere dair ayrıntılar da Hollandalı'yı Kadıköy'e giderek yaklaştırıyor. İşte Van Persie çılgınlığındaki son gelişmeler...

Kadıköy'ün yeni kralı: Van Persie

Fenerbahçe’nin yeni sezonda patlatmaya hazırlandığı Van Persie bombası Türkiye’yi sarstı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, rüyanın gerçeğe dönüşmesini dört gözle beklerken, transfere dair ayrıntılar da Hollandalı’yı Kadıköy’e giderek yaklaştırıyor. İşte Van Persie çılgınlığındaki son gelişmeler...

Ayrılıyor, çünkü...

Van Persie’nin Manchester United ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Hollandalı bu süreyi 3 yıl daha uzatmak istiyor ama Şeytanlar buna hiç sıcak bakmıyor. Çünkü Manchester United’ta 30 yaş üzerindeki oyunculara çok sıradışı durumlar hariç sadece 1’er yıllık yenileme yapılıyor. Bu durum ve kendisine önerilen düşük teklif, Van Persie’nin 3 yıldır oynadığı Manchester’dan ayrılmasının en önemli sebebi.


Galatasaray'a 1 maç ceza!


Ada'ya göre 'Tamam'


Fenerbahçe’nin uzun süredir Van Persie’ye duyduğu ilgi de artık İngiltere’de futbol dünyasının yakından bildiği durumlardan. 2012’de Van Persie, Arsenal’den Manchester United’a transfer olurken, aynı dönemde Fenerbahçe’ye gelen yakın arkadaşı Kuyt vatandaşı için, “Bir gün Fenerbahçe’de oynamak istiyor” diyerek olay yaratmıştı. Van Persie-Fenerbahçe yakınlaşmasını Ada’ya duyuran The Sun gazetesinin haberi birçok medya organı tarafından da paylaşıldı. Fox Sport’un, “Van Persie, son kontratıyla iyi bir gelir elde etmek istiyor. Bunu sağlamak ve İstanbul gibi muhteşem bir şehirde oynamak onun için çok cazip olacaktır” yorumu en dikkat çekici olanıydı.

Alternatifi belli

31 yaşındaki futbolcunun ayrılacağına sadece Ada basını değil, İngiliz kulübü de artık kesin gözüyle bakıyor. Bu nedenle Van Persie’nin alternatifi de bulunmuş durumda. Buna göre Manchester United, Hollandalı’nın boşluğunu Edinson Cavani ile dolduracak. Kulübe yakın kaynaklar, PSG’nin 28 yaşındaki Uruguaylı forvetinin sezon sonunda Manchester’da olacağını belirtiyor.

Bütçesi de hazır

31 yaşındaki futbolcunun ayrılacağına sadece Ada basını değil, İngiliz kulübü de artık kesin gözüyle bakıyor. Bu nedenle Van Persie’nin alternatifi de bulunmuş durumda. Buna göre Manchaster United, Hollandalı’nın boşluğunu Edinson Cavani ile dolduracak. Kulübe yakın kaynaklar, PSG’nin 28 yaşındaki Uruguaylı forvetinin sezon sonunda Manchester’da olacağını belirtiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ