MENÜ

Jose Sosa'ya durmak yok

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Jose Sosa'ya durmak yok

Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, milli aradaki çalışmalarına hem tesislerde hem de evinde ara vermeden devam ediyor. Son olarak dün sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından evinin balkonunda açma-germe hareketleri yaptığı anın fotoğrafını paylaşan tecrübeli futbolcu, köpeğini de taraftarın beğenisine sundu.

Opare ile sokak modası

Daniel Opare, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak dünkü idman öncesinde tesislere gitmeden çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Opare, giyim tarzıyla Siyah-Beyazlı taraftarlardan tam not aldı.



Başakşehir biletleri bugün satışa çıkacak

Süper Lig’de 6 Nisan Pazartesi günü iç sahada oynaması gereken mücadeleye Başakşehir’in sahası Fatih Terim Stadı’nda çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadelenin biletlerini bugün satışa sunacak. Saat 13.00’ten itibaren passolig üzerinden satışına başlanacak olan biletlerin fiyatlarının, 25 TL ile 75 TL arasında olduğu duyuruldu. Zirve yolundaki iddiasını sürdürebilmek için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmayı planlayan Kara Kartal’ın maçı, saat 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ