MENÜ

İşte taraftarın Emenike kararı

Geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması, Emmanuel Emenike'nin taraftarla yaşadığı gerginlikle ve sahayı terk etmek istemesiyle akıllara kazınmıştı. Olayın baş aktörü Emenike konusunda ise Fenerbahçeliler ikiye bölündü.

İşte taraftarın Emenike kararı

Yaşananlar sonrası okuyucularımıza Nijeryalı oyuncu hakkında "Nasıl bir yol izlenmeli?" diye sorduk. 80 bini aşkın kişinin oy verdiği ankette oldukça karşıt sonuçlar ortaya çıktı. Anket sonucuna göre en yüksek oy alan tercih, %37'lik oranıyla "Emenike'nin sözleşmesi hemen feshedilmeli" oldu. Okuyucularımızın %23'ü ise "Oyuncuya destek olunmalı" diyerek Emenike'nin arkasında durdu. Oyların genel dağılımı şu şekilde:

Yüzde 37 Emenike'nin sözleşmesi hemen feshedilmeli
Yüzde 23 Oyuncuya destek olunmalı
Yüzde 18 Sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmalı, yeni sezonda durumu tekrar değerlendirilmeli
Yüzde 10 Birkaç maç yedek bırakmalı
Yüzde 4 Üzerinde durulması gereken bir olay değiş hiçbir şey yapılmamalı

Sıralamada her ne kadar en çok oyu alan "Sözleşmesi feshedilmeli" görüşü öne çıksa da, verilen oyların geneline bakıldığında kalan yüzde 63'lük kesimin olaya daha ılımlı yaklaştığı görülüyor.

Sonuç olarak taraftarın önemli bir bölümü Emenike'yle ipleri çoktan atmış. Ancak çok daha fazla kişi ise ani karar vermemek gerektiğini düşünüyor.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ