MENÜ

Emenike'ye aile desteği

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinden bu yana bir türlü çözülemeyen Emenike problemi, geçmiş günlerini hatırlattı. Sarı-lacivertlilere geldiği günden bu yana birçok sıkıntı ile karşılaşan Nijeryalı forvetin yüzü bir türlü gülmedi.

Emenike'ye aile desteği

Beşiktaş derbisinde yaşadıklarıyla Fenerbahçe’nin gündemine oturan Emmanuel Emenike, geçmiş günlerini hatırlattı. 2011’de ilk transfer olduğu dönemden itibaren sarı-lacivertlilerde bir türlü huzuru bulamayan Nijeryalı yıldız, hep yaşadığı şanssızlıklar ve sorunlarla öne çıktı.

İlk olarak 2011 Temmuz’unda 3 Temmuz süreci nedeniyle 4 gün gözaltında kalmak zorunda kalan 27 yaşındaki forvet, serbest kaldıktan sonra Topuk Yaylası’nda çıktığı ilk idmanda sakatlık geçirmişti. Çimlerin yeni olması nedeniyle ikili mücadeleye girmeden sakatlanan golcü futbolcu, 3 hafta takımdan ayrı kalmıştı. Ardından ekonomik nedenlerle Spartak Moskova’ya satılan Emenike, 2013-14 sezonunda geri döndüğü takımında yine istediği gibi başlayamamıştı. Takımının Avrupa’dan men edilmesiyle sarsılan Nijeryalı, ilk 8 hafta da gol atamamıştı.

En kısır dönemi


Bu sezonda da benzer şekilde sorunlarla boğuşan Emmanuel Emenike, 8. ve 18. haftalar arasında rakip kaleyi bulamayarak kariyerinin en kısır dönemini geçirdi. 3. haftada Gaziantepspor önünde kaptan Emre ve taraftarla tartışan daha sonra ikinci yarıda Akhisar maçında yine tribünlerle gerilen Emenike, Beşiktaş derbisinde ise kontrolünü tamamen kaybetti.

AİLESİ İSTANBUL'A GELİYOR

Beşiktaş maçında taraftarın protestosu ile karşılaşan Emmanuel Emenike’ye ailesi kol kanat gerdi. Kariyerinin belki de en zor günlerini geçiren Nijeryalı futbolcuya takım arkadaşları ve yönetim de sahip çıkarken, Emenike’yi bir hayli mutsuz gören ailesi de hemen devreye girdi.

Nijeryalı oyuncunun ailesi sürpriz bir kararla İstanbul’da gelerek sezon sonuna kadar burada kalmaya karar verdi. Aile fertleri bu dönemde Emenike’ye hem destek olacak, hem de moral aşılayacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ