MENÜ

Dzemaili'ye bu para verilir mi!

Aslan'da gözden düşen Bruma'ya Dortmund'un ardından Valencia talip oldu, 10 milyon Euro gözden çıkarıldı. Dün de İtalyanlar flaş bir iddia ortaya attı. Fiorentina'nın, Dzemaili için 6 milyon Euro vermeye hazır olduğu yazıldı.

Dzemaili'ye bu para verilir mi!

Galatasaray’da bir türlü beklenen performansı gösteremeyen oyuncuların başında Blerim Dzemaili ve Bruma geliyor. Sarı-Kırmızılılar, iyi bir teklif gelmesi halinde bu futbolcularla yolları ayırma planlarını yapıyor. İşte bu doğrultuda Bruma’ya ilk olarak Rusya’dan CSKA Moskova talip olmuştu. Ardından Alman Bild Gazetesi, Portekizli genç futbolcuyla Borussia Dortmund’un ilgilendiğini yazdı. Son olarak da İspanya’nın önemli ekiplerinden Valencia’nın, 20 yaşındaki kanat oyuncusunu listesine aldığı bildirildi. İspanyollar’ın, tıpkı Dortmund gibi, 10 milyon Euro’luk bir rakamı sezon sonunda gözden çıkarabileceği ifade edildi. Bruma’nın yanı sıra sezon başında Napoli’den 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan 28 yaşındaki Dzemaili’ye İtalya’dan talip çıktı.

Kasaya 16 milyon Euro...

Çizme’deki futbol haberlerine yer veren Football-italia adlı sitenin haberinde Dzemali’nin peşine, Fiorentina’nın düştüğü öne sürüldü. Mor Menekşeler’in, orta alanı güçlendirmek adına tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği ve Cim Bom’un kapısını, 6 milyon Euro’luk bir rakamla çalmaya hazırlandığı vurgulandı. Eğer Aslan, hem Bruma hem de Dzemaili’yi söz konusu paralara satarsa, kasasına koyacağı toplamdaki 16 milyon Euro ile ekonomik anlamda rahat bir nefes alacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ