MENÜ

Dirk Kuyt'a Robin van Persie piyangosu

Fenerbahçe'nin gözünü Hollandalı yıldıza dikmesi Dirk Kuyt'a yaradı. Kuyt, yakın arkadaşı Robin van Persie'yi ikna için yönetime yardım edecek. Sarı-Lacivertliler de tecrübeli oyuncunun sözleşmesini 1 sene daha uzatacak.

Dirk Kuyt'a Robin van Persie piyangosu

Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Dirk Kuyt’a tam anlamıyla piyango vurdu. Kanarya’nın gol sorununu çözmek için Robin van Persie’yi gündemine almasıyla, Kuyt’ın takımda kalma ihtimali yükseldi. İngiliz basını, “Van Persie, Kuyt’ın yerini dolduracak” diye yazsa da yönetimin bu konudaki planı farklı. 31 yaşındaki yıldızı kadrosuna katarak büyük bir bomba patlatmak isteyen Fenerbahçe, zorlu transferde Dirk Kuyt’tan yardım alacak. Tecrübeli oyuncu, daha önce kendisine, “Bir gün Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” diyen vatandaşını ikna etmek için yönetime destek verecek.

‘Oyunun efsanesi Kuyt’

Fenerbahçe Yönetimi’nin, Hollandalı yıldızın transferi konusundaki en büyük kozunun Kuyt olması boşuna değil. Robin van Persie, 34 yaşındaki oyuncuya tam anlamıyla hayran. Manchester United’lı forvet, defalarca Fenerbahçe’nin yıldızıyla ilgili övgü dolu açıklamalar yaptı. Verdiği bir demeçte, “Ona büyük saygı duyuyorum” diyen Van Persie, Kuyt’ın milli takımı bırakmasının ardından onun bir klibini Instagram’dan paylaşıp, “Teşekkürler arkadaşım. Hollanda ile 104 milli maç ve 24 gol. Oyunun efsanesi! Dirk Kuyt” mesajını yazdı.

Talipleri artıyor

Dirk Kuyt’ın takımda kalma ihtimali yükselirken, her geçen gün talipleri de artıyor. Hollanda’dan Feyenoord, İngiltere’den Southampton ve Newcastle’ın radarında olan tecrübeli futbolcuyla son olarak Alman ekibi Stuttgart göz koydu. İngilizler, 34 yaşındaki futbolcunun, Southampton’ın Hollandalı menaceri Ronald Koeman’a hayır diyemeyeceği görüşünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ