MENÜ

Amrabat konuştu! Galatasaray'a dönecek mi?

Malaga'da başarılı bir performans sergileyen Nordin Amrabat geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Amrabat konuştu! Galatasaray'a dönecek mi?

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da başarılı bir performans sergileyen Nordin Amrabat geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. As Gazetesi'ne bir röportaj veren Faslı futbolcu, sezon başında başka kulüplerden de teklif almasına rağmen tercihini mavi-beyazlılardan yana kullandığını itiraf etti.

'Çok fazla teklif aldım'


27 yaşındaki oyuncu, "İngiltere, Yunanistan ve bazı başka ülkelerden de teklifler aldım. Bunlar ekonomik olarak daha iyi teklifler olmasına karşın, tercihimi Malaga'dan yana kullandım. Bu kulübü ve taraftarlarını seviyorum. Galatasaray'dan ayrılırsam yalnız buraya gelmek gibi bir düşüncem var. Bu düşüncemi kulüp idarecileri Moayad Shatat ve Vicente Casado ile de paylaştım" dedi. Amrabat şöyle devam etti:

"Geleceğimle ilgili kararı Malaga verecek. Bu konuda ipler onların elinde. Onların tavrına göre benim de durumum belli olacak. Hocamla aram iyi. Biraz daha fazla forma şansı bulursam daha da mutlu olacağım. Umarım bu sene ligi bitirdiğimiz yere göre UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanırız."

Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ