MENÜ

Adım adım formaya

Milli aranın ardından antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çeken Tomas Sivok, “Kendimi oynamak için hazır hissediyorum” diyerek hocası Bilic'ten forma istedi. Çek stoperin, 6 Nisan'da oynanacak maçta Başakşehir'e karşı sahada olabileceği bildirildi.

Adım adım formaya

Siyah-Beyazlılar’daki 7 yıllık kariyeri, sezon sonunda bitecek olan Tomas Sivok, yaşadığı sakatlıkların ardından uzun süredir Slaven Bilic’in tercihleri arasında yer bulamamıştı. Süper Lig’e verilen milli aranın ardından sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ve gösterdiği istekli görüntüyle teknik heyetin gözüne giren Çek futbolcu, bu konuyla ilgili olarak dün hocası Bilic’le özel bir görüşme gerçekleştirdi. Hırvat teknik adama, “Takımdan uzun süre ayrı kaldım. Görev yapmadan sadece Ümraniye’ye gidip gelmek, benim için adeta işkence oldu. Kendimi oynamak için hazır hissediyorum. Antrenman eksiğim de bulunmuyor. Bu haftadan itibaren görev almak istiyorum” sözlerini sarf eden Sivok, hocasından forma istedi.

Yardımcılarından onay geldi

Son haftalarda özellikle takımın savunma hattında sakat ve cezalı isimlerin üst üste gelmesi sebebiyle bu bölgede zaman zaman Necip Uysal’a görev veren Bilic, tecrübeli futbolcunun bu çıkışından dolayı memnun oldu. Yardımcılarından da deneyimli stoper hakkında olumlu rapor alan Bilic’in, Süper Lig’de 6 Nisan’da oynanacak Başakşehir karşılaşmasında Sivok’a görev verebileceği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ