MENÜ

Yeni Malatya'dan stat hamlesi

PTT 1. Lig'e çıkma yolunda hedefe emin adımlarla ilerleyen Yeni Malatyaspor, 1 Nisan Çarşamba günü oynanacak Centone Karagümrük karşılaşmasını Başakşehir Stadı'nda oynamak için girişimlere başladı. Vefa Stadı'nın zeminin sentetik olduğu için böyle bir hamle yapan Sarı-Kırmızılı idarecilerin İstanbul temsilcisinden onay aldıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracağı kaydedildi.

Yeni Malatya'dan stat hamlesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Aydınspor 1923’ü yenerek liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor’da yönetim, hafta arası mesisindeki Karagümrük maçını Başakşehir Stadı'nda oynamak için girişimlere başladı. 1 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da karşılaşacağı rakibi Karagümrük’ün maçlarını oynadığı Vefa Stadı’nın zemininin sentetik olması durumunu göz önüne alan Sarı-Kırmızılı idarecilerin İstanbul temsilcisinin başkanı Cengiz Günaydın ile stadın değiştirilmesine dair yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı ve karşılaşmanın Başakşehir Stadı’nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na müracat edecekleri kaydedildi.

10 bin Malatyalı

2. Lig’de haftanın sonucu en merak edilen müsabakası olan Centone Karagümrük karşılaşmasında İstanbul’da yaşayan Malatyalılar'ın maça göstereceği ilgiyi de düşünen sarı-kırmızılı yönetimin, İstanbul Başakşehir yönetimine başvuruda bulunup, karşılaşmayı kendi statlarında oynamak istediğini ilettiği öğrenildi. Centone Karagümrük-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının Başakşehir Stadı’nda oynanması halinde Malatyalı taraftarlara en az 10 bin kişilik kontenjan ayrılmasının planlandığı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ