MENÜ

Tekke: "Kendimize güvenimiz tam"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, Kayseri'ye geldi. Tekke, "Camiaya katkı yapmaya geldik. Kendimize güvenimiz var" dedi.

Tekke: "Kendimize güvenimiz tam"

İstanbul'dan uçakla Kayseri'ye gelerek mavi siyahlı kulübün Hürriyet Yeniköy Tesisleri'ne gitmeden önce ayağının tozuyla DHA'ya Erkilet Havalimanı'nda açıklamada bulunan Fatih Tekke, "1994'ten beri Süper Lig'de varım. Futbol, yabancısı olmadığımız bir oyun. Tecrübesizliğimiz değil ama, heyecanımız, coşkumuz, iştahımız var. Camiaya katkı yapmaya geldik, yapacağımızı da düşünüyoruz, buna inanıyoruz. Kendimize güvenimiz var. Her şeyden öte, inşallah herkesi memnun edici sonuçlar alırız. Hepimiz için hayırlı olur inşallah" diye konuştu.

Yardımcısı SAİ Erciyesspor'un eski oyuncusu Ekrem Ekşioğlu ile birlikte Kayseri'ye teknik direktör olarak ilk kez geldiğini bildiren Tekke, "Ekibimizde değerli insanlar var. Bunlardan birisi de Ekrem Ekşioğlu hoca. Kayseri'de güzel ve mutlu günler bizi bekliyor diye düşünüyoruz, öyle inanıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Şimdilik söyleyecek çok fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Kulüp yöneticilerinin çiçeklerle, mavi siyahlı kulübün ambleminin bulunduğu kaşkolla karşılanan Tekke, daha sonra görev yapacağı tesislerin yolunu tuttu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ