MENÜ

Steerling Liverpool'un teklifini kabul etmedi

Rahemm Sterling Liverpool'un kendisine önerdiği yeni kontrat teklifini kabul etmedi. Sezon sonuna kadar transfer hakkında konuşmak istemediğini ve Liverpool kendisine haftada 180 Bin Pound önerse bile konuşmak için çok erken olduğu gerekçesiyle bu teklifi bile kabul etmeyeceğini açıkladı.

Steerling Liverpool'un teklifini kabul etmedi

Liverpool kulübünün sahibi Fenway Sports gurubu 20 yaşındaki oyuncunun yeni mukaveleye yanaşmaması üzerine sezon sonuna kadar bekleme kararı aldı.

İngiltere milli takımında başarılı maçlar çıkaran Sterling, yarın İtalya ile oynanacak hazırlık maçında ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle oynamayacak.

Sterling'in imzaya yanaşmamasının en önemli nedeni oynamak istemediği sol kanat bölgesinde oynatılması.

Genç oyuncu daha önce iki defa Liverpool'un yeni kontrat önerisine hayır demesinin sebebi oynadığı bölgede değil hücum bölgesinde oynamak istemesinden kaynaklanıyor. İngiltere Milli takımında oynatıldığı bölgede başarılı olan Sterling için devreye giren kulüpler arasına Arsenal de katıldı.

Real Madrid, Bayern Münih ve Manchester City'den sonra Arsenal de Sterling için devreye girdi.

Arsene Wenger'in 'İngiltere'deki en önemli futbolculardan biri' olarak gösterdiği Sterling için sezon sonunu beklediği ve Liverpool ile anlaşma sağlayamaması durumunda devreye gireceği belirtildi.

Sterling'in Liverpool ile haftada 35 bin Pound olmak üzere 2 sene daha kontratı bulunuyor. Liverpool'un önerdiği rakam haftada 90 bin Pound.


Edip Adanır/ Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ