MENÜ

Burak Yılmaz, Karabük'te sahada

Hollanda mücadelesinde sakatlanan Burak Yılmaz'ın, Karabük karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Kral için en kötü senorya ise Kasımpaşa önünde olduğu gibi sonradan oyuna girmesi.

Burak Yılmaz, Karabük'te sahada

A Milli Takımımız’ın, Hollanda ile 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ikinci yarısında sakatlanıp oyundan çıkan Burak Yılmaz, Galatasaray’da büyük panik yaratmıştı. Bu kez eski sakatlığını yaşadığı sağ arka adalesinden değil, sol arka adalesinden sıkıntı yaşayan Burak, Ay-Yıldızlılar’ın Lüksemburg kadrosundan çıkarılmış ve önceki gün İstanbul’a dönmüştü. Hemen Sarı-Kırmızılılar’ın doktorları tarafından kontrolden geçirilerek MR’ı çekilen Burak’ın durumunun ciddi olmadığı, söz konusu adalesinde zorlanma tespit edildiği açıklandı.

B planı Umut olacak

Pazar günkü Kardemir Karabükspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edilen Burak’ın durumu, maç öncesi yapılacak kontrollerin ardından netleşecek. Son kararı verecek teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, B planı olarak Umut Bulut’u ilk 11’de oynayacakmış gibi Karabük sınavına hazırladığı öğrenildi. Hamzaoğlu’nun şu anki düşüncesinin ise Kasımpaşa maçında olduğu gibi, gerektiği takdirde Burak’ı sahaya sürmek olduğu konuşuluyor.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ