MENÜ

Gerrard'ı yalnız bırakmadılar

Liverpool Yardım Derneği'nin düzenlendiği yardım maçında Gerrard ve Carragher'ın takımları karşılaştı, dünyaca ünlü yıldızlar sahaya çıktı.

Gerrard'ı yalnız bırakmadılar

Şu anda Kasımpaşa forması giyen Ryan Babel ile geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan ayrılan Didier Drogba da bu anlamlı maçta görev aldı. Bir dönem Liverpool’da oynayan Dirk Kuyt ve Raul Meireles de bu özel günde Anfield Road’taydı. Ancak iki futbolcu da sakatlıkları nedeniyle sahaya çıkamadı. Kuyt yaptığı açıklamada, “Aylar sonra ilk kez buradayım. Anfield’da bir maça daha çıkmak istiyorum” dedi. Meireles ise, “Gerrard’ı desteklemek için buradayım. Sakat olmasam ben de sahadaki yerimi alacaktım” diye konuştu. İngiliz futbolseverler, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Tribünler tamamen doldu. Maçta Carra’nın takımı Drogba ve Balotelli’yle 2-0 öne geçse de Gerrard, penaltı golleriyle skoru belirledi: 2-2.

Dirk Kuyt’a iki talip daha

Hollanda basınının, “Sezon sonunda yüzde 99 Feyenoord’da” dediği Dirk Kuyt ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyası, Southampton ve Newcastle United’ın da tecrübeli futbolcunun peşinde olduğunu yazdı. Özellikle Southampton’ın Hollandalı menaceri Koeman’ın Kuyt’ı çok istedeği ve oyuncuyu ikna etmek için bizzat devreye girdiği kaydedildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dirk Kuyt’a henüz Fenerbahçe’den yeni bir teklif yapılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ