MENÜ

Galatasaray'da Burak Yılmaz paniği!

Aslan'da korkulan oldu, Burak Yılmaz kritik Hollanda sınavında sakatlandı. Sol arka adalesinde sıkıntı yaşayan ve dün İstanbul'a dönen yıldız forvetin, Karabük maçına yetişmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

Galatasaray'da Burak Yılmaz paniği!

Türkiye’nin, Hollanda ile oynadığı maç öncesi Galatasaraylılar’ın en büyük korkusu, sakatlığı tam düzelmeyen ve kontrollü şekilde oynatılan Burak Yılmaz’ın, milli takım kampından sakat olarak İstanbul’a dönmesiydi. Portakallar’la, Ay-Yıldızlı ekibimizin deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelede tek golümüze imzasını atan Burak, ikinci devre ise ağrı hissedince kendisini yere bırakmış ve oyundan çıkmıştı. Endişeli gözlerle Burak’ın durumunu merak eden Sarı-Kırmızılılar, maç sonrası tecrübeli futbolcunun, “Sakatlığımın ciddi olmadığını düşünüyorum. Doktorlar da aynı şekilde söylüyor” açıklamasının ardından bir nebze olsun rahat nefes aldı. Milli takım doktorlarıyla görüşüldüğü ve buradan alınan bilgiye göre yıldız oyuncunun, eski sakatlığının yaşandığı yer olan sağ arka adalesinden değil, sol arka adalesinden sıkıntı yaşadığı ifade edildi.

Planlar değişebilir

Ancak Cim Bom’da işi sıkı tutan sağlık ekibinin, dün İstanbul’a dönen Burak’ı sıkı bir kontrolden geçireceği, Karabükspor sınavına da tecrübeli forveti yetiştirmek için büyük bir çaba harcanacağı bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da gelişmeleri yakından takip ettiği, Burak’tan gelecek habere göre Karabük sınavının taktiği üzerinde değişikliğe gidebileceği öğrenildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ