MENÜ

Emre Belözoğlu: Günah keçisi oldum

Bilic ile yaşadığı tartışmanın ardından günah keçisi olduğunu söyleyen Emre, “Bu durum milli takıma da yansıdı. Konuşacak çok şey var ancak kurumlara zarar gelmemesi için susuyorum” dedi.

Emre Belözoğlu: Günah keçisi oldum

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde bir kez daha Emre Belözoğlu-Slaven Bilic gerginliği yaşanmıştı. Bu olayın hemen ardından milli takım kampına katılan tecrübeli oyuncu, burada da idmanda aleyhine açılan pankartla büyük şok yaşadı. Emre’yi en çok üzen olay ise, Hollanda-Türkiye maçı öncesi stat hoparlörlerinden Türk Milli Takımı kadrosu okunurken, sıra kendi adına geldiğinde ıslıklanması ve yuhalanması oldu.

‘Ne yaptığımı söylesinler’


Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçından sonra kendisine haksızlık edildiğini ve bir anda vatan haini ilan edildiğini söyledi. Bilic ile yaşadığı olayın kendisini günah keçisi haline getirdiğini belirten 34 yaşındaki oyuncu, “Bu durum milli takıma da yansıdı. Benim ne yaptığımı söylesinler. Konuşulacak çok şey var. Ancak şu anda kurumlara zarar gelmemesi için susuyorum” diye konuştu.

‘Beni rahat bıraksınlar’


Tecrübeli oyuncu buna rağmen sabrının bir sınır olduğunu belirterek, “Benim de konuşacağım zamanlar gelecek. Milli formaya hizmet için Milli Takım’a geldik. Ancak burada da rahat yok. Beni rahat bıraksınlar futbolumu oynayayım. Hem Fenerbahçe’ye hem de Türk Milli Takımı’na faydalı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ