MENÜ

Cech'in menajeri Viktor Kolar: Farkındayız

Beşiktaş'ın hedefindeki Cech'in menaceri Viktor Kolar, FANATİK'e konuştu: Petr, kariyeri başarılarla dolu bir isim. Bundan dolayı ona olan ilgi çok fazla. Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu duyumunu aldım. Ancak şimdiden kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Daha sezon sonuna kadar uzun bir süreç var.

Cech'in menajeri Viktor Kolar: Farkındayız

Yeni sezona, taraftarını heyecanlandıracak bir kadroyla girmenin planlarını yapan ve şimdiden temaslara başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech'in peşine düşmüştü. Ara transfer döneminden beri takip ettiği deneyimli file bekçisinin, "Thibaut Courtois'nın arkasında 1 sezon daha geçirmek istemiyorum. Sezon sonunda takımımdan ayrılacağım. Teklifleri şimdiden değerlendirmeye başlayacağım" açıklamasının ardından temaslara başlayan Beşiktaş'ın ilgisine, Chelsea'nin ardından oyuncunun menacerinden de ilk yorum geldi. İngiliz basınına yansıyan, 'Chelsea, takımla 1 yıl sözleşmesi bulunan Cech'i, son dönemde yakın ilişkilerde bulunduğu Beşiktaş'a uygun bir bedele göndermeye sıcak bakıyor' haberlerinin ardından FANATİK'e konuşan Cech'in menaceri Viktor Kolar, Siyah-Beyazlılar'ın ilgisini doğruladı.

‘Birçok kulüp peşinde’

Kolar, "Petr Cech'in Chelsea'deki geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamaların ardından birçok kulüp kendisiyle ilgilenmeye başladı. Petr, kariyeri başarılarla dolu bir isim. Bundan dolayı ona olan ilgi çok fazla. Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu duyumunu aldım" ifadelerini kullandı. Başarılı kalecinin geleceğinin şu an için netleşmediğini belirten Viktor Kolar, "Henüz resmi olarak gerçekleşen bir temas yok. Şimdiden kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Daha sezon sonuna kadar uzun bir süreç var" diye konuştu.

Demba Ba devleri solladı

Taraftar çıldırdı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Petr Cech için birçok takımın devrede olmasının ardından Siyah-Beyazlı futbolseverler, tecrübeli filebekçisinin Kara Kartal'ı seçmesi için kampanya başlatmıştı. Sezon başında takıma kazandırılan Demba Ba'ya yapıldığı gibi Petr Cech'in de Twitter hesabını mesaj yağmuruna tutan Beşiktaşlı futbolseverler, Vodafone Arena'nın bitmiş hali ve önceki maçlardaki taraftar şovlarını Cech'e mesaj olarak gönderiyor. Hatta 33 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş formasını bile sosyal medyada şimdiden giydiren Siyah-Beyazlılar'ın bu ilgisinin Cech'i oldukça mutlu ettiği öğrenildi.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ