MENÜ

Beşiktaş'ta Başakşehir mesaisi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta Başakşehir mesaisi

Beşiktaş İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar’ın izlediği basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.

Antrenmana milli takımlarda bulunan; Olcay Şahan, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, Mustafa Pektemek ile bireysel çalışan Cenk Gönen, Alexander Milosevic, Atiba Hutchinson ve Daniel Opare katılmadı.

Milli takımdan dönen ve sol dizinde ağrısı olan Ersan Adem Gülüm ile sağ arka alt adalesine darbe alan Gökhan Töre tedavi oldu antrenmana katılmadı. Jose Sosa ve Cenk Tosun ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması sonrası dar alanda oyun kurma ve pres çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ