MENÜ

Galatasaray bugün sahaya çıkıyor

Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam eden Galatasaray, milli arayı da boş geçmeyecek. Cim Bom, bugün saat 14.00'te Yunan ekibi Panthrakikos'la hazırlık maçı yapacak.

Galatasaray bugün sahaya çıkıyor

Galatasaray, Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından futbolcular, ana bölümde çift kale maç yaptı. Takımın savunmada, özellikle de yan toplardaki sıkıntılarının farkında olan Hamzaoğlu, idmanda duran ve yan top çalışması yaptırdı. Sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu ise takımdan ayrı kondisyonerler eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Florya’da oynanacak

Milli arayı da boş geçmek istemeyen Cim Bom, bugün saat 14.00’te Florya’da, Yunanistan ekibi Panthrakikos’la maç yapacak. Hamzaoğlu’nun bu karşılaşmaya, fazla forma şansı vermediği isimlerin maç performansını görmek açısından büyük önem verdiği ifade edildi. Öte yandan dünkü idmanı Avustralya’dan Amity College’nin U14 Futbol Takımı’nın öğrencileri ziyaret etti.

Semih Kaya yetişecek

Galatasaray’ın uzun süredir sakatlıklarla boğuşan genç savunmacısı Semih Kaya’nın, Karabükspor maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor. Devre arası kampında sol dizinden sakatlanan ve bu sorunu atlattıktan sonra bu kez de sağ üst adalesinde sıkıntı yaşayan Semih, geçtiğimiz perşembe günkü idmanda takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, bugünkü hazırlık maçında ilk 11’de oynatmayı düşündüğü Semih’in hırsı da, teknik heyeti sevindiriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ