MENÜ

Fatih Terim asları azletti

Lüksemburg ile hazırlık maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız'da, Hollanda karşısında görev alan 9 as futbolcu İstanbul'a gönderildi. Oyuncuların takımlarında kritik maçlara çıkacağını göz önünde bulunduran Fatih Terim'in, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olması bekleniyor.

Fatih Terim asları azletti

A Milli Takımımız’ın EURO 2016 Elemeleri A Grubu’nda 1-1 berabere kaldığı Hollanda maçının ardından, gözler Lüksemburg maçına çevrildi. Ay-Yıldızlılar, sabah saatlerinde Amsterdam’da kaldığı otelden ayrılarak hava yoluyla Lüksemburg’a hareket ederken, Hollanda maçında forma giyen oyuncuların büyük bir kısmı başka bir uçakla İstanbul’a yollandı.

Lüksemburg’a karşı yedek kadro

Zorlu lig maçlarını da gözönünde bulunduran tecrübeli teknik adam, Galatasaray’dan Burak Yılmaz, Hakan Balta ve Hamit Altıntop, Fenerbahçe’den Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, Beşiktaş’tan Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Bursaspor’dan Serdar Aziz, Başakşehirsporlu Volkan Babacan’ı İstanbul’a gönderdi. Millilerde Arda Turan Almanya’da, Enes Ünal ise Hollanda’da kafileye dahil olmuştu. Fatih Terim’in Lüksemburg ile yapılacak hazırlık maçına yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Lüksemburg’a ulaşan A Milliler’in, kamp yapacağı otele yerleştiği ve ilk çalışmasını TSİ 19.00’da gerçekleştirdiği bildirildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ