MENÜ

Bilic'in TT Arena planı

Beşiktaş'ın hocası, Galatasaray'la 33. hafta TT Arena'da oynayacakları derbinin şampiyonu belirleyeceğini düşünüyor. Dev maça lider çıkmanın planlarını yapan Hırvat hoca, ezeli rakiplerini mağlup etmeleri halinde hedefe ulaşacaklarına inanıyor.

Bilic'in TT Arena planı

Fenerbahçe yenilgisinin ardından, “Şampiyonluk yarışı asıl şimdi başlıyor” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray’la 33. hafta Türk Telekom Arenada oynayacakları derbiye zirvede çıkmanın planlarını yapıyor.

Son 9 hafta için kurmaylarıyla birlikte yeni bir yol haritası çizen Bilic’in, 33. haftadaki dev maça puan olarak, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önünde gitmenin hesaplarını yaptığı belirlendi. TT Arena’daki maçın şampiyonu belirleyeceğini düşünen Hırvat hocanın, Türkiye’deki ilk zaferine derbiyi kazanarak ulaşmak istediği ifade edildi.

Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi defterlerini kapatmaları nedeniyle yoğun maç trafiğinin geride kaldığına da dikkat çekti. Siyah-beyazlı hocanın, 26. haftadaki Başakşehir maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediği ve Trabzonspor deplasmanı dahil, Galatasaray derbisine kadar kayıpsız şekilde yola devam etmeyi planladığı aktarıldı.

Motivasyon

Bu arada 100. kuruluş yılının kutlandığı 2002-03 sezonunda Galatasaray’ı, Sergen Yalçın’ın golüyle yenerek şampiyon olan Beşiktaş, ezeli rakibini mağlup ederek mutlu sona ulaşırsa tarih tekerrür edecek. Siyah-beyazlı yöneticilerin bu konuyu takım içinde motivasyon unsuru olarak kullanacağı vurgulandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ