MENÜ

Atletico Madrid, Ozan Tufan için Hollanda'da!

Süper Lig'de yıldızlaşan, milli takımda vitrine çıkan Ozan Tufan için devler harekete geçti. Arda'nın formasını giydiği Atletico Madrid, 20 yaşındaki oyuncunun menaceri ve babasıyla temas kurarken Livepool ve Juventus da maçta onu izledi.

Atletico Madrid, Ozan Tufan için Hollanda'da!

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Ozan Tufan'ı devler kıskacına aldı. İspanya’nın yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan AS, Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid’in, Türkiye’nin, Hollanda ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede Bursasporlu Ozan Tufan’ı izlediğini yazdı. Maç sonrasında da Ozan’ın menaceri Ahmet Bulut ve babası Mehmet Tufan’la görüşen Atletico yetkililerinin bu sohbetinin, çok pozitif geçtiği bildirildi.

İspanya’yı istiyor

Bulut’un da, genç orta saha oyuncusunun İspanya’ya yakın olduğunu söylediği ve bundaki en önemli nedenin de, Kırmızı-Beyazlılar’da Arda Turan’ın oynaması olduğu ifade edildi. Ayrıca Atletico’nun, Diego Simeone ile 2020’ye kadar sözleşme uzatması sebebiyle de uzun vadeli planlarda Ozan’ın transfer edilmesini talep ettiği ifade edildi.

Kulüplerin de önümüzdeki günlerde resmi görüşmelere başlaması bekleniyor. Türkiye’nin 4 büyük takımı Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin yanı sıra İngiltere’den Liverpool ile İtalya’dan Juventus’un da, 20 yaşındaki futbolcunun peşinde oldukları belirtildi.

Fenerbahçe'den yüzyılın bombası: Van Persie


‘En iyilerden biriydi’

Süper Lig’de ortaya koyduğu başarılı performansla Bursaspor’un vazgeçilmezi olan Ozan Tufan, etkili futbolunu milli takıma da yansıttı. Otoriteler tarafından tam not alan Ozan, sahanın en iyilerinden biri olarak göze çarptı.

Bu gurur Timsah'ın

Tarihinde ilk kez milli takıma 5 oyuncu gönderen Bursaspor’un 3 ismi Hollanda maçına ilk 11’de başladı. Timsah’ın yıldızları sahanın en iyileri olarak dikkat çekti. Serdar Aziz savunmada hatasız bir performans sergilerken Volkan Şen 2. milli maçında 2. asistini yaptı. Sakatlanıp çıkana kadar Hollanda’ya karşı başarıyla mücadele etti.

Bursalılar, bu tabloyla büyük bir gurur yaşadı. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda ise “Bu başarı senin eserin Şenol Güneş” görüşleri hakimdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ